Aύριο θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό γκραν πρι στο Κατάρ, με τους 57 γύρους να αποτελούν τη νέα πρόκληση για την πρωταθλήτρια ομάδα και τη Ferrari που θα προσπαθήσει να πιέσει τον Φερστάπεν, ο οποίος αν κερδίσει και αυτόν τον αγώνα θα κλειδώσει και μαθηματικά τον τρίτο του τίτλο.
Ο Φερστάπεν θα μπει αύριο το απόγευμα με το άνετο προβάδισμα των 177 βαθμών και μοναδικό αντίπαλό του τον ομόσταβλό του Σέρτζιο Πέρες που τον ακολουθεί βαθμολογικά.
Η συγκεκριμένη πίστα είναι γνωστή στους αγώνες MotoGP από το 2004 και βρίσκεται 35 χλμ. έξω από την πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα. Εχει μήκος 5,38 χλμ. και διαθέτει 16 στροφές, ενώ η ευθεία ξεπερνάει το ένα χιλιόμετρο.
- Γυναικοκτονία μοντέλου στην Ελβετία: Ο σύζυγός της την σκότωσε, την διαμέλισε και την πολτοποίησε στο μπλέντερ
- Ακραία καιρικά φαινόμενα και εργασία – Τα πρώτα διεθνή μέτρα για την προστασία εργαζομένων και επιχειρήσεων
- Διαταγή απόδοσης μισθίου: Τι αλλάζει στη λήξη των συμβολαίων – Τα βήματα για τους ιδιοκτήτες






