Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος, Αρης και Μακάμπι Χάιφα ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο Κλ. Βικελίδης. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Κίτρινοι γλίτωσαν την ήττα με δύο γκολ μετά το 90′.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Πιερό έκανε το 1-0 για τη Μακάμπι από κοντά, ύστερα από λάθος διώξιμο του Καμάτσο. Ο ΑΆρης προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στο γκολ στο 33′, αλλά ο Πάλμα σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Στο επόμενο λεπτό μάλιστα, ο Αρης είχε ακόμη ένα δοκάρι, σε προσπάθεια του Ματέο Γκαρσία και ενώ ο Γκρέι αστόχησε στη συνέχεια παίρνοντας το ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να έχει ευκαιρία, η Μακάμπι έκανε το 2-0 στο 69′ με υπέροχη ατομική ενέργεια και τελείωμα του Τσιμποτά. Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, ο Αρης «χτύπησε» με δύο γκολ. Ο Ντουκουρέ στο 90′ με σουτ μείωσε σε 1-2 και αφιέρωσε το γκολ στον γιατρό της ομάδας και ο Πάλμα με πέναλτι στην τελευταία φάση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Άρης (Αλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης (67′ Κουέστα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (83′ Σγούρος), Μαζικού (83′ Παναγίδης), Καμάτσο (77′ Μαρμαρίδης), Ματέο Γκαρσία (73′ Ντουκουρέ), Ροντρίγκες (67′ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι (63′ Ιτούρμπε), Πάλμα.

Μακάμπι Χάιφα (Μπαράκ Μακχάρ): Μισχπάτι, Γκέρσον, Σεκ, Μέιρ, Κορνούντ, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Τσιμπότα, Ατζίλι, Τσέρι, Πιερό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αράντ, Γκόλντμπεργκ, Ελιάου, Μεναχιέν, Λεβί, Ντέιβις, Ρουκαβίτσια, Σιμόν, Λάιτ, Γιαρίν.