Μια ιδιαίτερη έκπληξη χθες για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Ολαφ Μέλμπεργκ, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον ισπανικό Νότο συνοδεύοντας τον γιο του Τζον (σέντερ μπακ και αυτός, μιας και το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά) σε ένα τουρνουά που συμμετέχει η U-17 της Μπρομαποϊκάρνα, εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του πρωταθλητή και είχε την ευκαιρία να τα πει με τον άλλοτε «Διόσκουρό» του Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά και με τους Κώστα Καραπαπά, Χρήστο Θέο και Νίκο Λυκουρέση. Ολους όσους πρόλαβε δηλαδή στον Ολυμπιακό την τριετία 2009-2012 όπου φόρεσε 71 φορές τα ερυθρόλευκα. Αν ήταν η μοναδική επίσκεψη; Σίγουρα όχι.

Ηταν αδιανόητο αυτό που έγινε χθες Κυριακή πρωί και απόγευμα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα στην Εστεπόνα, αλλά και ενδιάμεσα στο γήπεδο της Μαρμπέγια. Εκατοντάδες άνθρωποι (και βέβαια κυρίως πολλά μικρά παιδιά) σχημάτισαν ουρές για να βγάλουν μια φωτογραφία και να ζητήσουν ένα αυτόγραφο από τον Χάμες, τον Μαρσέλο και τον Μίτσελ. Τρεις θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης που εννοείται ότι απολαμβάνουν τιμές στην Ισπανία.  

¾ Διαδοχικά ρεπορτάζ από Γερμανία και Αγγλία τοποθετούσαν χθες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού τόσο τον 25χρονο Νταβίντ Κοβνάτσκι από την Πολωνία (Φορτούνα Ντύσελντορφ) όσο και τον 26χρονο Ρος Στιούαρτ από τη Σκωτία (Σάντερλαντ). Και οι δύο, επιθετικοί.

¾ Στην πολωνική Πόγκον υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2026 ο Λεονάρντο Κούτρης. Ενας ακόμη που… κατέβηκε από το τρένο μετά τους Κένι Λαλά, Σίμε Βρσάλικο, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.