Λίγα χρόνια πριν θα ήταν αδιανόητο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φάει πόρτα για έναν 33χρονο παίκτη από μία ομάδα με το μέγεθος της ιταλικής Μπολόνια. Και όμως, αυτό συνέβη με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, τον αυστριακό επιθετικό τον οποίο οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν ως «ανεκτίμητης αξίας»!

Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει κάνει τους οπαδούς να αισθάνονται σαν να τους… τρολάρει η ίδια τους η ομάδα. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ουδείς οπαδός των Reds θα μπορούσε να φανταστεί μετά από μία αποτυχημένη σεζόν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη θα περιελάμβανε έναν… σχεδόν βετεράνο πρώην επιθετικό της Στόουκ και της Γουέστ Χαμ. Σίγουρα όχι την ίδια μέρα που η ομάδα του Τεν Χαγκ ξεκινούσε με ήττα από την Μπράιτον.

Μιλάμε για το ίδιο καλοκαίρι που ξεκίνησε με τον Ντάργουιν Νούνεθ ως τον κύριο στόχο της επίθεσης και τελειώνει με έναν παίκτη στο τέλος της καριέρας του, για τον οποίο ακόμη και η Γιουνάιτεντ δηλώνει ότι δεν αναμένεται να είναι βασικός σέντερ φορ.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το ερωτηματικό «Ρονάλντο». Ο CR7 έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει πρόταση, δεν τα κατάφερε, και έμεινε να κάνει μορφασμούς σε κάθε γκολ που δεχόταν η ομάδα του. Μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν άρχισε στο Ολντ Τράφορντ, αρκεί να μην είσαι φίλος της Γιουνάιτεντ…