Στο Νότιγχαμ, οι φίλοι της Φόρεστ σε γκάλοπ που πραγματοποίησε μια ιστοσελίδα της πόλης δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις στην ομάδα και τις μεταγραφές.

Οπως αναφέρει η Νottinghampost, το σάιτ NottinghamshireLive πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ των οπαδών της Νότιγχαμ, με αφορμή την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια, με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά θετικά για την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Λάβαμε 1.200 απαντήσεις από αναγνώστες για την κατάσταση του συλλόγου, τις μεταγραφικές του δραστηριότητες και για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει. Ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βαθμολογήσουν έως το 100, σε μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τη Φόρεστ, δίνοντας κατά μέσο όρο 86/100.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν 86/100 για τις 12 νέες μεταγραφές, 89/100 στη φιλοδοξία που δείχνει ο σύλλογος, 88/100 στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, 90/100 στον Στιβ Κούπερ, 91/100 στην ατμόσφαιρα στο City Ground, αλλά και μειωμένη βαθμολογία 76/100 στη συναισθηματική σύνδεση των φιλάθλων με την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από