Σε ρυθμούς Μακάμπι Τελ Αβίβ κινούνται στον Αρη, περιμένοντας τον μεθαυριανό επαναληπτικό αγώνα στον δρόμο προς τα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι Κιτρινόμαυροι έχοντας ηττηθεί με 2-0 στο Τελ Αβίβ καλούνται να ανέβουν ένα… βουνό στην προσπάθειά τους να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση, με τον τεχνικό τους Χέρμαν Μπούργος να μη σταματάει να τους υπενθυμίζει σε κάθε περίπτωση ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να το πιστέψουν. Αλλωστε σε ανάλογο πλαίσιο κινείται και ο σύλλογος με την ανακοίνωση (σύνθημα ανατροπής) που έβγαλε.

«Η καρδιά, η ψυχή και η σκέψη μας είναι μόνο στην ανατροπή. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Και το πιστεύουμε και μπορούμε! Μαζί θα τα καταφέρουμε! Με πίστη, με πάθος και το Κλεάνθης Βικελίδης να… βράζει, nothing is impossible…» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης. Στο μεταξύ η αποστολή της Μακάμπι έφτασε από χθες (τρεις μέρες πριν απ’ τον αγώνα) στη Θεσσαλονίκη. Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ (στη «αιώνια» κόντρα με την Παλαιστίνη) έκανε τη διοίκηση της Μακάμπι να επισπεύσει την αποστολή της ομάδας στην Ελλάδα με τις τελευταίες προπονήσεις να γίνονται πλέον στην Τούμπα και στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 «Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή. Ακουσα ότι είναι ένα ωραίο γήπεδο. Δεν έχω παίξει σε αυτό. Ολοι ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο Εγιάλ Γκολάσα από πλευράς των ισραηλινών παικτών.