Tον βηματισμό της ξαναβρίσκει η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια μετά τις ανακατατάξεις της τελευταίας τριετίας. Οι δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, με τις ακυρώσεις παραγγελιών, το κλείσιμο των συνόρων και την τουριστική βιομηχανία να μπαίνει σε χειμερία νάρκη, αρχίζουν να αποτελούν παρελθόν, ενώ παράλληλα ανοίγεται νέος δρόμος, μέσα από την παραγωγή νέων ειδών, όπως το μαγιάτικο και ο κρανιός.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ