Το πρωτάθλημα επιστρέφει μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών και οι ομάδες καλούνται να μπουν ξανά σε κατάσταση… κανονικότητας. Και το ενδιαφέρον που κρύβει η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι μεγάλο και σε πολλές διαφορετικές μεριές. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που μέσα στη διακοπή είχε μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Αυτή του προπονητή, με τον Μιλόγεβιτς να φεύγει και τον Αργύρη Γιαννίκη να αναλαμβάνει μια μεγάλη πρόκληση. Το ντεμπούτο του θα γίνει απέναντι στον… πληγωμένο Ατρόμητο, που δεν έχει νίκη ακόμα και που επίσης είναι στις ομάδες που άλλαξαν προπονητή νωρίς.

 Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να αγωνιστεί στους Ζωσιμάδες, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει κερδίσει έως τώρα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Και μαζί έχει κερδίσει τα εύσημα για την καλή αγωνιστική της εικόνα η οποία συνεχίζεται από εκεί που είχε μείνει πέρσι. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Και κόντρα στην ομάδα με την οποία μοιράζεται την πρώτη θέση. Ο Βόλος με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς φιγουράρει στην κορυφή με 12 βαθμούς μαζί με τον Δικέφαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι στην Τούμπα.

 Το πρόγραμμα έχει κι άλλα σημαντικά παιχνίδια. Οπως την προσπάθεια των Απόλλωνα και Αστέρα Τρίπολης να βρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη. Αμφότεροι έχουν από δύο βαθμούς, ο Απόλλων προχώρησε ήδη σε αλλαγή προπονητή και ο Ράσταβατς του Αστέρα βρίσκεται υπό πίεση πλέον. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Δευτέρας, με τον Αρη να δοκιμάζεται στη Λαμία. Σε μια έδρα που πέρσι είχε «γκελάρει» και απέναντι σε μια ομάδα που της αρέσει να αμύνεται και να παίρνει με αυτόν τον τρόπο αποτελέσματα. Καλείται η ομάδα του Μάντζιου να βρει – επιτέλους – τον τρόπο που θα διασπά τέτοιες μαζικές άμυνες και θα παίρνει νίκες που έχει ανάγκη.