Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανέβει επίπεδο και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Οι διαπραγματεύσεις του Ιταλού με την Αλ Χιλάλ δεν είχαν βγάλει… λευκό καπνό όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να… επέμβει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αραβία.

Ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με την Αλ Χιλάλ προκειμένου να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ιταλού και πια είναι προ των πυλών η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή η Αλ Χιλάλ τα έχει βρει με τη Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Ματέους Περέιρα έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την αποχώρηση του Τζιοβίνκο.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον παίκτη και την ομάδα του είναι σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πιέζει πολύ για να γίνει αυτή η μεταγραφή και πλέον όλα δείχνουν πως βρίσκεται κοντά στο να την πραγματοποιήσει. Μιας και φαίνεται πως το συγκεκριμένο σίριαλ οδεύει προς το τέλος του.

Από εκεί και πέρα, για την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη και της Νόριτς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Η αγγλική ομάδα εμφανίζεται έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει.

Η Νόριτς σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει 14 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα δικαιώματα του Τζόλη, ο οποίος δεν αποκλείεται το επόμενο διήμερο να βρεθεί στη Αγγλία για να κλείσει η μεταγραφή!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τα Καναρίνια έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και με τον ποδοσφαιριστή και ελπίζουν να κλείσουν το deal στις επόμενες ημέρες. Ο Δικέφαλος απέρριψε τις προηγούμενες προτάσεις της Νόριτς, αφού τις έκρινε ασύμφορες οικονομικά, όμως αυτή τη φορά το «όχι» θα είναι δύσκολο, με τον Τζόλη να εμφανίζεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.