Χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στις «32» (έφερε το 10άρι στην τελευταία της βολή ενώ αν το είχε σε κάποια από τις προηγούμενες θα είχε προκριθεί) αλλά με τη χαρά της συμμετοχής για 6η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα αποχωρήσει από το Τόκιο η Ευαγγελία Ψάρρα.

Η 47χρονη πρωταθλήτριά μας στην τοξοβολία προηγήθηκε 2-0 σετ (επικρατώντας στα δύο πρώτα σετ των τριών βολών έκαστο) της Εν Τσία Λι και άγγιξε το 3-0 και τη νίκη αλλά η αντίπαλός της από την Κινεζική Ταϊπέι ισοφάρισε στις λεπτομέρειες και τελικά νίκησε με 3-2 σετ.

Ανεβαίνουν Μάντης – Καγιαλής

Στην ιστιοπλοΐα, στην 4η θέση της γενικής βαθμολογίας ανέβηκαν οι χάλκινοι ολυμπιονίκες μας στα 470, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής (3οι και 15οι στις χθεσινές ιστιοδρομίες).

Η Βασιλεία Καραχάλιου 9η στα Λέιζερ Ράντιαλ (9η και 26η χθες) και ο Γιάννης Μιτάκης στα Φιν είναι 11ος (11ος και 10ος χθες) ενώ η Αιμιλία Τσουλφά και η Αριάδνη Σπανάκη στα 470 είναι 17ες (μια ακύρωση και μια 17η θέση χθες).

Ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στα RSX ο Βύρωνας Κοκκαλάνης (11ος) με τρομερό φίνις (7ος, 8ος και 4ος χθες) και η Κατερίνα Δίβαρη (19η).