Ναι μεν είχε ικανοποιητική απόδοση σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού απέναντι στη Βέστερλο, ωστόσο ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 στο τέταρτο φιλικό ματς που έδωσε από την έναρξη της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Κρήτης αναζητεί μια νίκη, ενώ γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα. Εχει βέβαια και τις ισοπαλίες με την Αντερλεχτ και τη Φορτούνα Σιτάρντ. Να σημειωθεί πως τραυματίστηκε ο Τζον Τοράλ, ο οποίος αποχώρησε στο 25′ με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Το γκολ που έκρινε το φιλικό πέτυχε ο Σούμα στο 51′ (1-0). Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μεγιάδο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο μεταξύ, ο Βόλος συνετρίβη με 6-2 από την Ουτρέχτη. Με τους Ολλανδούς αγωνίστηκε ο Τάσος Δουβίκας και μάλιστα σκόραρε δύο φορές κόντρα στην άλλοτε ομάδα του!

Το σύνολο του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Ουτρέχτη.

Δέχθηκε έξι γκολ, δύο από τον Τάσο Δουβίκα (29΄ και 33΄), με τα οποία η ολλανδική ομάδα πήρε προβάδισμα, ενώ το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Βολιώτες πίσω στο σκορ με 3-1, με τον Φαν Βέερτ να μειώνει στο 37΄, δύο λεπτά μετά το 3-0 που είχε κάνει ο Τίμπεργκ.

Στο 56΄ ο Νίνης μείωσε σε 3-2, αλλά ακολούθησε το ξέσπασμα της Ουτρέχτης με τα τέρματα των Μπεργκ (68΄), Μπάικ (86΄) και Στρικ με πέναλτι στο 89′.