Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επιβλέπει τα έργα για την ανακατασκευή του δαπέδου στο ανοικτό γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια καθώς το έχει ανακηρύξει και επίσημα ως τουριστικό αξιοθέατο. Το οποίο επισκέπτονται πολλοί τουρίστες, από όλες τις χώρες αλλά κυρίως Αμερικανοί και (πολλοί) Κινέζοι που θέλουν να δουν από κοντά το μέρος από όπου όλα ξεκίνησαν για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Το έργο αποκατάστασης αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Όπως είναι φυσικό ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι για το νέο κατόρθωμα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι οι αθλήτριες και οι αθλητές της AntetokounBros Academy που προετοιμάζονται αυτό το καλοκαίρι για μια νέα σεζόν γεμάτη πρωτόγνωρες εμπειρίες, νέες γνώσεις και μαθήματα ζωής. Μάλιστα στο Summer Camp της AntetokounBros Academy συμμετέχουν νεαροί αθλητές και μαθητευόμενοι προπονητές, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μετά από αιτήσεις συμμετοχής που υπέβαλαν τον Οκτώβριο του 2020. Κορίτσια και αγόρια από διαφορετικές γειτονιές της Αττικής, από διαφορετικές χώρες του κόσμου, παιδιά που μιλούν πολλές και διαφορετικές γλώσσες και προέρχονται από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Η αγάπη τους για το παιχνίδι, η θέλησή τους για μάθηση και η ελπίδα για ένα λαμπρότερο μέλλον, όμως, είναι η κοινή τους γλώσσα. Αυτή είναι που τα ενώνει όλα σε μια ομάδα, η οποία αποζητά και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στα γήπεδα της Λαμπρινής και των Ελληνορώσων, με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).