Κατά την εκτίμηση του καθηγητή του οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Σέφιλντ Χάλαμ, δρ. Νταν Πλάμλι, οι Αμερικανοί Γκλέιζερ δύσκολα θα υποχωρήσουν όπως έχει δείξει το παρελθόν, όχι μόνο των Γκλέιζερ αλλά και όλων όσων δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με τον αθλητισμό. Θεωρεί επίσης ανέφικτο να εφαρμοστεί στην Αγγλία το γερμανικό μοντέλο του 50+1 ενώ εκτιμά πως ίσως είναι πλέον αργά για να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Γκλέιζερ και των οπαδών της Γιουνάιτεντ.

«Υπάρχει μια πιθανότητα αυτού του είδους η διαμαρτυρία να προκαλέσει ζημιά στην αποτίμηση του συλλόγου. Ο στόχος είναι να πληγούν οι Γκλέιζερ στην τσέπη, αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν θα τους κάνουν μεγάλο κακό», υπογράμμισε ο Πλάμλι.

Οι οπαδοί πάντως έχουν προειδοποιήσει για περαιτέρω κινητοποιήσεις αν η ηγεσία του συλλόγου εξακολουθήσει να τους αγνοεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Times», οι επόμενοι δυνητικοί στόχοι των φίλων της Γιουνάιτεντ είναι ο αγώνας με τη Λέστερ στις 12 Μαΐου αλλά και το ματς με τη Λίβερπουλ, όποτε αυτό διεξαχθεί.

Οι παλαίμαχοι της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν και Ρίο Φέρντιναντ είναι βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες διαμαρτυρίες από τους οπαδούς τους οποίους στηρίζουν, αποδοκιμάζοντας όμως ταυτόχρονα τις βίαιες και έκνομες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από