Η Βουλιαγμένη περιμένει πλέον την κλήρωση μέσα στην εβδομάδα για να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του Γιούροκαπ στο πόλο ανδρών. Απλά γνωρίζει τους έξι από τους επτά υποψηφίους.

Καθώς αναμένεται η απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής Πόλο της LEN για το ζευγάρι Στρασβούργο – Ραντνίτσκι. Η γαλλική ομάδα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στην έδρα της (11-10 ο πρώτος αγώνας υπέρ των Σέρβων), καθώς καταπάτησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της LEN και είχε 4 κρούσματα COVID-19 την Παρασκευή. Και αυτό διότι την περασμένη Τετάρτη δεν διενήργησαν οι άνθρωποι της ομάδας CPR τεστ όπως όφειλαν. Η WPTC θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο ζευγάρι πριν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, αλλά το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί η γαλλική ομάδα.

Οπως έγινε και με τη Νις στον γυναικείο όμιλο του Ολυμπιακού, όπου η γαλλική ομάδα στον δρόμο προς τη «φούσκα» της Ρώμης σταμάτησε σε άλλη ιταλική πόλη και έδωσε φιλικά! Με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη διοργάνωση για λόγους ασφαλείας.