Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που περίμενε ο κόσμος και οι οπαδοί της Ένωσης εξέφρασαν χθες τη διαμαρτυρία τους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Βόλο αργά χθες το απόγευμα και εκεί την υποδέχθηκαν αρκετοί οπαδοί της. Μάλιστα, η Original έστειλε μήνυμα υψώνοντας πανό που έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία, άλλη ΑΕΚ έταξες το 2013»!

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ μπορεί να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση έναντι του Βόλου μετά το 4-2 του ΟΑΚΑ, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν προτίθεται να πάρει πολλά ρίσκα στη σημερινή ρεβάνς. Ο ισπανός τεχνικός εκτιμά πως το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και αν η ΑΕΚ δεχθεί ένα γκολ μπορεί να μπει σε περιπέτειες.

Συγκέντρωση

Γι’ αυτό και δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θέση βασικού διεκδικούν οι Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σάκχοφ και Αλμπάνης, με τους υπόλοιπους να είναι πιθανότατα οι ίδιοι που ξεκίνησαν και την Κυριακή.

Ο ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους Κιτρινόμαυρους συγκέντρωση και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό, ενώ έκανε στους παίκτες του και μια αγωνιστική ανάλυση του Βόλου. Ο Χιμένεθ πήρε μαζί του για τη ρεβάνς με τον Βόλο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, και πιο συγκεκριμένα τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη και Χριστόπουλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία.

Ν.Κ.