To νέο Golf κατάφερε και πέρσι να βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη, με 312.000 παραδόσεις σε πελάτες. Οπως αναφέρει και η γερμανική φίρμα το δημοφιλές μοντέλο εκτόξευσε τις πωλήσεις του από το φθινόπωρο και μετά, με το λανσάρισμα οκτώ νέων εκδόσεων, όπως οι GTI, GTD και GTE, σε συνδυασμό με τη σταθερή δημοφιλία των εξηλεκτρισμένων, συντέλεσαν ώστε περισσότερα από 179.00 Golf να εισέλθουν στην κυκλοφορία το δεύτερο μισό του περασμένου έτους. Από τις εκδόσεις που ξεχωρίζουν το plug-in υβριδικό Golf eHybrid, που εξοπλίζεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα που έχει αυξηθεί κατά 50%, στις 13 kWh, με ισχύ 204 ίππους προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




