Η επιλογή του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στη φυσική του έδρα έχει θετικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα της ομάδας. Οι Πράσινοι σε τέσσερις αναμετρήσεις στο Απόστολος Νικολαΐδης μετρούν ήδη δέκα βαθμούς, έχοντας κερδίσει ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα και ΟΦΗ και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δει την εστία του να παραβιάζεται στα ματς που έχει δώσει στη Λεωφόρο, ενώ και οι τρεις νίκες του είναι με το… καθαρό 2-0.

Η σύγκριση με το ΟΑΚΑ; Βγάζει νικήτρια με διαφορά τη Λεωφόρο. Η ομάδα του Μπόλονι πρόλαβε και έδωσε μέσα στη σεζόν που διανύουμε πέντε αγώνες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Απολογισμός; Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Εχασε από Αρη και Ατρόμητο με 0-1, ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στον Βόλο και νίκησε μονάχα τον Απόλλωνα με 1-0 και τον Παναιτωλικό με 2-1. Δεν έκανε ούτε μία νίκη με δύο γκολ διαφορά, ενώ σε σύνολο 15 βαθμών που διεκδίκησε, πήρε μόλις 7. Αντίθετα, στη Λεωφόρο έχει κατακτήσει τους δέκα από τους διαθέσιμους δώδεκα στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε εκεί.

n Εκτός του αυριανού αγώνα με τον Βόλο θα μείνει και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Μπόλονι δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Αλεξανδρόπουλο και Βέλεθ.