Ακούραστος ώρες ολόκληρες, χιλιάδες ευχές δέχτηκε από αμέτρητους φίλους – γνωστούς και αγνώστους – ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου στο… πολιορκημένο Καστρί! Εσφιξε χέρια, δέχτηκε φιλιά, έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς – αλλά και… αρκετά μεγάλους θαυμαστές του -, δέχτηκε δώρα, μέχρι και… ποιήματα για την… αυτοδιαχείριση άκουσε!! Εκείνο όμως που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή του, ήταν το δώρο ενός… παπά! Ενας τεράστιος ήλιος που τον αποτελούσαν… εικόνες αγίων!! Και φυσικά πρώτος απ’ όλους τους αγίους ήταν ο… Αγιος Ανδρέας! Με κάτι τέτοια πώς να… μην αγιάσει.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ

ΤΩΝ «ΤΑΪΜΣ»

Η Βρεταννία αποχαιρέτησε σήμερα προσωρινά έναν από τους μεγάλους θεσμούς της, τους «Τάιμς» του Λονδίνου, θύμα των χρόνιων εργατικών προβλημάτων του έθνους. Η εφημερίδα που είναι ηλικίας 193 ετών, τύπωσε χθες το τελευταίο, το 60.472ο φύλλο της, πριν αναστείλει την έκδοσή της επ’ αόριστον, όπως ανήγγειλε η διεύθυνσή της. Στην Βουλή των Κοινοτήτων, συγκλονισμένοι και καταλυπημένοι βουλευτές άρχισαν έκτακτη τρίωρη συζήτηση. Ο βουλευτής που ζήτησε τη συζήτηση, συντηρητικός κ. Κοσγκραίηβ, δήλωσε ότι αποτελεί τραγωδία πρώτου μεγέθους: «Κάτι που ο Χίτλερ και αυτοί που προηγήθηκαν απέτυχαν να σταματήσουν, σταματήθηκε από την πλήρη απροθυμία για συζήτηση».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ… ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΤΡΑΒΟΛΤΑ

Η πρώτη φάση της… αναζήτησης του Αθηναίου Τραβόλτα τελείωσε την Τετάρτη το βράδυ… Στην ντισκοτέκ «Ρετρό» στους Αμπελόκηπους έγινε ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού ροκ από τον οποίο θα αναδειχθεί ο Αθηναίος Τραβόλτα… Κυριότερο χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η συμμετοχή ζευγαριών της «δεύτερης νεότητας» που εντυπωσίασαν με τις γνώσεις τους πάνω στο ροκ αλλά και με την… ευκινησία τους. Τα ζευγάρια που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις μαζί με αυτά που θα κερδίσουν την επόμενη Τετάρτη, θα διαγωνισθούν στις 13 Δεκεμβρίου στον τελικό. Ο νικητής θα πάρει τον τίτλο και το στέμμα του Αθηναίου Τραβόλτα…