«Αν έχεις το θάρρος, αν έχεις αρχ… και πήγαινε και ρώτα τους παίκτες στα αποδυτήρια». «Εκρηξη» του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν Τόμας Τούχελ μετά το παιχνίδι με τη Λειψία, λόγω της ερώτησης δημοσιογράφου σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του και τη φτωχή νίκη (1-0).

«Εχω κουραστεί να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις. Οι παίκτες είναι νεκροί… έπαιξαν με καρδιά. Αν θα πάτε στα αποδυτήρια θα τους βρείτε κουρασμένους, είναι νεκροί», είπε ο Γερμανός ο οποίος πατάει σε λεπτό πάγο και το παιχνίδι με τη Λειψία ήταν ένα από τα πολλά από τα οποία θα κριθεί το μέλλον του.

Η εικόνα της Παρί δεν ήταν καλή. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κατοχή της μπάλας μόλις 37,2%, τη μικρότερη από το 2017 και το παιχνίδι με την Μπάγερν, ενώ ολοκλήρωσε με 38% και μόλις δύο σουτ στην εστία. «Με τέτοιες επιδόσεις θα ήταν δίκαιη μία ήττα», σχολίασε η «Εκίπ».

«Εχουμε παίξει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε στο ίδιο διάστημα περίπου 100 τραυματισμούς. Κατά μέσο όρο είχαμε επτά τραυματίες σε κάθε ματς. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να βρεις 11 παίκτες που μπορούν να είναι σε καλή κατάσταση».

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Τούχελ προστέθηκε και αυτό του Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός ήταν ο πρώτος που έγινε αλλαγή από τον προπονητή του και δεν δίστασε να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του αγνοώντας επιδεικτικά το απλωμένο χέρι του.