BMW i3: Πάτησε τα 200.000 οχήματα

Στο εργοστάσιό της στη Λειψία, η BMW γιόρτασε το 200.000ο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το i3. Το πρωτοποριακό σε τεχνολογία, ηλεκτροκίνηση και εμφάνιση μοντέλο της βαυαρικής φίρμας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από το 2013 και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις i3 και i3s με 170 και 184 ίππους, αντίστοιχα. Σήμερα, η αυτονομία του αγγίζει έως τα 310 χιλιόμετρα.

Αλλαγή σε ντίζελ μοτέρ στη Mercedes-Benz

Ενα σημαντικό κινητήρα από την γκάμα της καταργεί η Mercedes-Benz. Είναι ο ντίζελ, 1,5 λίτρων που διακρινόταν για την οικονομία του και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Το συγκεκριμένο μοτέρ έδρευε σε πολύ σημαντικά μοντέλα, όπως η νέα A-Class, η B-Class και η CLA. To συγκεκριμένο μοτέρ θα αντικατασταθεί από τον 2λιτρο κινητήρα που αποδίδει τα ίδια άλογα αλλά περισσότερη ροπή.

Η πιο προσιτή εκδοχή της σειράς 1 στην Ελλάδα

H BMW λανσάρει στην ελληνική αγορά την πιο προσιτή εκδοχή της σειράς 1. Η 116 φέρει κινητήρα 1.500 κυβικών εκατοστών, ισχύος 109 ίππων, με χαμηλές εκπομπές ρύπων που περιορίζονται στα 124 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Το βαυαρικό μοντέλο κοστίζει από 22.325 ευρώ και προσφέρεται με πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό, μεταξύ αυτών, τον δυναμικό έλεγχο ευστάθειας, την προειδοποίηση πρόσκρουσης, την προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας κ.ά.

Εννιά ηλεκτρικά βαν της Nissan σε μεταφορική εταιρεία.

Το e-NV200 της Nissan για τους επαγγελματίες

Μια μεταφορική εταιρεία επενδύει στα ηλεκτρικά οχήματα, που θεωρεί ότι είναι το μέλλον των αστικών προς το παρόν μεταφορών. Ειδικότερα, η εταιρεία μεταφορών και logistics Seagull παρέλαβε από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εννιά e-NV200. Το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 της Nissan, αποτελεί την ιδανική επιλογή στον τομέα των αστικών εμπορευματικών μεταφορών και μεταξύ των πλεονεκτημάτων του η μεγάλη του αυτονομία, μετά από μια πλήρη φόρτιση.