Η BMW κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της παγκοσμίως: Σε αριθμούς πωλήθηκαν 9,8% περισσότερα οχήματα BMW (585.336 μονάδες) συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι. Σε αυτή την αύξηση σημαντικό ρόλο έπαιξε το λανσάρισμα της νέας BMW Σειρά 2 Coupé, των νέων εκδόσεων BMW Σειράς 5 και η BMW X3 κ. Σε επίπεδο εννιαμήνου και εξαιτίας των επιπτώσεων του κορωνοϊού, οι παραδόσεις οχημάτων BMW υποχώρησαν κατά 11,3%.

Και ηλεκτρικό

Citroen e-Jumper

To e-Jumper είναι το τρίτο αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα και το έκτο συνολικά ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσιάστηκε το 2020 από τη γαλλική εταιρεία. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό e-Jumper, το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα θα προσφέρεται με δύο επίπεδα αυτονομίας και έως 340 χλμ. ενώ ως προς τον χώρο φόρτωσης θα υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις μήκους και τρεις ύψους, με ωφέλιμο φορτίο ως 1.890 κιλά και μέγιστο διαθέσιμο όγκο φόρτωσης ως 17 κυβικά μέτρα.

Τέλος το άγχος της

φόρτισης για τα Ford

Οι κάτοχοι της Mustang Mach-E θα λαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τη σχετική υποστήριξη για μία απροβλημάτιστη, ξεκούραστη και ξέγνοιαστη οδήγηση του νέου ηλεκτρικού οχήματος της Ford. Προς το σκοπό αυτό, η Ford ανακοίνωσε συνεργασίες για την εγκατάσταση του Ford Connected Wallbox με έξι εταιρείες που καλύπτουν 14 αγορές σε όλη την Ευρώπη, ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν απλές και προσιτές λύσεις φόρτισης στο σπίτι.

Φουλ εξηλεκτρισμός

για την BMW

Mια πλούσια χρονιά σε ηλεκτρικά μοντέλα περιμένει την BMW. Ειδικότερα, η βαυαρική φίρμα και με στόχο να εμπλουτίσει την γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της, θα λανσάρει την αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 και την BMW iNEXT. Η εταιρεία σχεδιάζει να έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ηλεκτροκίνητα οχήματα στον δρόμο μέχρι το 2030, εκ των οποίων τα δύο τρίτα, πλήρως ηλεκτρικά. Μέχρι το 2023, το BMW Group θα προσφέρει 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα.