Το πρώτο χατ τρικ της επαγγελματικής του διαδρομής (με το δεξί στο 8′, με κεφαλιά στο 38′ και με το αριστερό στο 44′) πιστώθηκε ο Γιώργος Μανούσος στην εκτός έδρας νίκη 3-2 του Ατρόμητου επί του Βόλου.

Μάλιστα, ο 32χρονος επιθετικός έφτασε τα πέντε τέρματα στα πλέι άουτ και συνολικά τα 14 στο πρωτάθλημα διάγοντας μακράν την πιο παραγωγική του σεζόν (τόσα είχε να επιδείξει κατά το παρελθόν μόνο στη δεύτερη κατηγορία με την Καλλονή).

Οι Περιστεριώτες πάντως έπαιξαν με τη φωτιά, καθώς ο Βόλος μείωσε με τους Αλέξανδρο Κυζιρίδη στο 49′ (πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα λίγο πριν από τα 20α του γενέθλια) και Τάσο Τσοκάνη (68′). Μάλιστα, στο 80′ το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων μετατράπηκε σε δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε βάρος του Νιλ Ντε Πο (86′), ύστερα από εξέταση του VAR.

Ο Ατρόμητος πάντως διεκδικεί την πρωτιά στα πλέι άουτ από τον Αστέρα Τρίπολης (+1 οι Αρκάδες) και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον ουραγό Πανιώνιο που σημειωτέον είχε ρίξει κατηγορία τους Κυανόλευκους το 2008 (ήττα 2-1 στη Νέα Σμύρνη)…

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12′ λ.τ. Γκαραβέλης), Λύρατζης, Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Γέντρισεκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ντε Πο, Ραμπέγιο (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης), Μανούσος (72′ Γιακουμάκης).

n Από εκεί και πέρα το αδιάφορο βαθμολογικά ματς Λαμία – Λάρισα κόλλησε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Αραβίδης (84′ Σασί), Καραμάνος (81′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ Αλί, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους (71′ Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.