Δημοσίευμα των Times αναφέρει πως η UEFA πιέζει ώστε τα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να διεξαχθούν στα ουδέτερα γήπεδα του Πόρτο και του Γκιμαράες, προκειμένου να μπορέσει καλύτερα να επιβάλει τους περιορισμούς που απαιτεί η πανδημία.

Αν επικρατήσει η θέση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τότε αυτόματα θα χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας οι Μάντσεστερ Σίτι (2-1 με τη Ρεάλ), Μπαρτσελόνα (1-1 με τη Νάπολι), Γιουβέντους (1-2 με τη Λυών) και Μπάγερν (3-0 με την Τσέλσι).

Οσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η UEFA ανακοίνωσε πως οι αναμετρήσεις Ιντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα που θα κριθούν σε μονά παιχνίδια θα φιλοξενηθούν σε γερμανικό έδαφος, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Παραμένει άγνωστο πού θα γίνουν οι ρεβάνς των υπόλοιπων αγώνων της φάσης των «16». Αν ωστόσο τα αντίστοιχα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενηθούν στην ουδέτερη Πορτογαλία, τότε φυσιολογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με αυτά του Γιουρόπα Λιγκ και ο επαναληπτικός Γουλβς – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στη Γερμανία.