Με 170 γερμανούς επισκέπτες που έφτασαν στην Κω από το Αννόβερο, η TUI εγκαινίασε χθες το ταξιδιωτικό πρόγραμμά της για την Ελλάδα. Οι επισκέπτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Robinson Club Daidalos, είναι γιατροί και νοσηλευτές που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη Γερμανία. Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα «Bild».
Τους γερμανούς επισκέπτες, τους οποίους συνόδευε το μέλος του ΔΣ της TUI, Sebastian Ebel, υποδέχθηκαν στην Κω ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας.
Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς, και ειδικότερα προς Κρήτη, Ρόδο, Κω και Πελοπόννησο.
- Champions League: Απορρίφθηκε από την UEFA η ένσταση της Μπαρτσελόνα για τη φάση με το χέρι του Πουμπίλ
- ΔΝΤ: Κίνδυνος να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη σύγχρονη ενεργειακή κρίση από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- «Την βρήκα ζεστή και αναίσθητη – Δυστυχώς απέτυχα»: Όσα είπε ο πατέρας της 19χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Αργοστόλι






