Εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο στην «κορωνοποιημένη» Μπουντεσλίγκα. Στο πρώτο μισό της 28ης αγωνιστικής που διεξήχθη χθες καμία από τις γηπεδούχους ομάδες δεν κατάφερε να νικήσει. Στα 22 συνολικά παιχνίδια μαζί με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές που διεξήχθησαν υπό το καθεστώς των κεκλεισμένων των θυρών μόνο τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν στην έδρα τους έφτασαν στη νίκη. Ποσοστό επιτυχίας 13,6%!

Στα χθεσινά παιχνίδια οι Λύκοι της Βόλφσμπουργκ κατασπάραξαν τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν στο γήπεδό της σημειώνοντας τέσσερα γκολ (4-1). Τα δύο από αυτά τα σημείωσε ο Πόγκρανσιτς. Σίγουρα θα χρειαστούν πολλές ασπιρίνες για την ομάδα της Bayer που υποχώρησε στην 5η θέση.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 η Αϊντραχτ κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία 3-3 με τη Φράιμπουργκ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης που προερχόταν από βαριά ήττα με 5-2 από την Μπάγερν συνεχίζει να παραμένει κοντά (πέντε βαθμούς) στη διακεκαυμένη ζώνη.

Η Βέρντερ Βρέμης που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό (προτελευταία) κράτησε στο 0-0 την Γκλάντμπαχ, η οποία θα δώσει μάχη με την ισόβαθμή της Λεβερκούζεν και τη Λειψία που έχει έναν βαθμό περισσότερο για δύο εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ.