Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε εσπευσμένα χθες ο Βασίλης Μπάρκας! Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πήγε στο Ιατρικό Κέντρο με οξεία σκωληκοειδίτιδα και χειρουργήθηκε χθες το απόγευμα. Οπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για την Ενωση, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του διεθνούς γκολκίπερ για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο Μπάρκας ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα από το βράδυ της Πέμπτης, όταν και εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο. Εκεί έγινε η διάγνωση του προβλήματός του και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί αμέσως.

Πλέον η ΑΕΚ θα στηριχθεί στον Παναγιώτη Τσιντώτα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεύτερος τερματοφύλακας θα προαχθεί ο Αθανασιάδης, προκειμένου η ομάδα να είναι καλυμμένη στον «άσο» μέχρι να επιστρέψει ο Μπάρκας.

Θυμίζουμε, εδώ, ότι ο Τσιντώτας έχει αγωνιστεί αρκετές φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ σε τούτη τη σεζόν, κυρίως σε αγώνες Κυπέλλου. Εχει πάει καλά, ενώ τον εμπιστεύονται όλοι.

Οσον αφορά τον Αθανασιάδη, ακόμη δεν έχουμε δει τι… ψάρια πιάνει με φανέλα μεγάλης ομάδας. Είναι όμως αλήθεια ότι στα Σπάτα επενδύουν πολλά και σε αυτόν, όπως άλλωστε και στους γηγενείς τερματοφύλακες που επιλέγουν να έχουν στο ρόστερ τους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ ποντάρει στο λεγόμενο «ντόπιο στοιχείο» για την υπεράσπιση των γκολπόστ της!

Ν.Κ.