Για να αναλάβει ένας προπονητής τα ηνία της Μπαρτσελόνα, απαραίτητο στοιχείο στο βιογραφικό του είναι ο θαυμασμός που πρέπει να εκπέμπει για τον Λιονέλ Μέσι. Σε αυτό τον τομέα ο Σετιέν παίρνει άριστα με τόνο.

«Εχω δει αρκετούς σπουδαίους παίκτες να κάνουν σπουδαία πράγματα, αλλά το να είναι τόσο καθοριστικός για τόσο μεγάλη διάρκεια, για 12 ή 14 χρόνια ως επαγγελματίας, πιστεύω πως μάλλον μόνο ο Πελέ στα χρόνια του είχε να επιδείξει τόσο υψηλό επίπεδο. Ο Μέσι το κάνει σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσα χατ τρικ έχει. Είναι πολυτέλεια να ζεις στην ίδια εποχή με τον Μέσι, να τον βλέπεις κάθε Κυριακή για 12 ή 14 χρόνια. Είναι πολύ καλός». Αριστα πήρε το γραπτό του Σετιέν. Τα ίδια είπε πάνω -κάτω και στον Μέσι στην πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στην πρώτη προπόνηση την Τρίτη.

Η συνάντηση με τον Πελέ

«Το να κοουτσάρω τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και αυτούς που τον περιστοιχίζουν δεν είμαι βέβαιος ακόμα για το τι σημαίνει» δήλωσε κατά την παρουσίασή του. Το βέβαιο είναι πως θα μάθουμε κάποιους νεολογισμούς που θα εκτοξεύει ο Σετιέν ύστερα από κάθε σπουδαίο γκολ του Αργεντινού.

Εκτός από τον Μέσι, ο νέος προπονητής της Μπάρτσα θαυμάζει και τον Πελέ, με τον οποίο κάποτε είχε μια συνάντηση που θα τη θυμάται μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Σε συνέντευξή του στο «El Periodico» είχε αποκαλύψει πως είχε συναντήσει τον Πελέ ξημερώματα σε ντίσκο ένα Σάββατο που δεν έπαιζε με την Ατλέτικο γιατί ήταν τιμωρημένος.

Αφού μάζεψε όσες δυνάμεις είχε, πλησίασε το μαύρο διαμάντι και του ζήτησε ένα αυτόγραφο, εξηγώντας του ταυτόχρονα πως και ο ίδιος είναι ποδοσφαιριστής.

«Αφού παίζεις ποδόσφαιρο, τι κάνεις τέτοια ώρα στην ντίσκο;» τον ρώτησε ο «βασιλιάς» και ο Σετιέν ένιωσε σαν να του έριξαν στην πλάτη έναν κουβά με παγωμένο νερό.