Ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων με το Ελ Σαλβαδόρ»: Ο γενικός πρόξενος του Ελ Σαλβαδόρ στην Ελλάδα Παναγιώτης Κουτσίκος προσκαλεί σε ομιλία με θέμα «Η ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων με το Ελ Σαλβαδόρ» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Money Show το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18.00-20.00 στο ξενοδοχείο Divani – Caravel, αίθουσα «ΦΛΩΡΙΝΑ» (ισόγειο), Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Νίκος Σαμαράς, πρόεδρος Ελληνοελβετικού Επιμελητηρίου και ιδιοκτήτης της Globalweb TV.

Επιστημονικό συνέδριο για την αμπελουργία: Υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η ΚΕΟΣΟΕ, σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του ΓΠΑ και Αμπελουργίας του ΑΠΘ, διοργανώνουν επιστημονική συνεδρία με θέμα: «Η Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία». Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρουσιάσουν εισηγήσεις/παρεμβάσεις ειδικοί του θέματος από την πανεπιστημιακή κοινότητα, το ΥπΑΑΤ, καθώς και εκπρόσωποι όλων των φορέων του αμπελοοινικού τομέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 (09.30-14.30) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Κεντρικό Κτίριο, β’ όροφος).

Corporate Affairs Excellence Awards: Με βασικό μήνυμα «Δημιουργία αξίας που πολλαπλασιάζεται», θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά τα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), που αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Από τις 14 Ιανουάριου 2020 και μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου 2020 φορείς, επιχειρήσεις, εταιρείες και σύμβουλοι επικοινωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.caea-eede.gr μία ή περισσότερες υποψηφιότητες σε 13 κατηγορίες βραβείων, εκ των οποίων τρεις νέες που εντάχθηκαν στη φετινή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα κατηγορία αριστείας που αφορά την καλύτερη χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια ιδιαιτέρως διευρυμένη τάση, και δύο ειδικές κατηγορίες τιμητικών διακρίσεων που στοχεύουν στην επιβράβευση και ανάδειξη των καλύτερων ομάδων και συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας.

7ο Information Security Conference: Το 7ο Information Security Conference πραγματοποιείται την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο Ιδρυμα Ευγενίδου. Για έβδομη χρονιά κορυφαίοι γνώστες σε θέματα cyber security από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τοποθετηθούν στα φλέγοντα ζητήματα της ασφάλειας και θα καταθέσουν και την εμπειρία τους με αναλύσεις των σύγχρονων τάσεων βάσει πραγματικών case studies αλλά και λύσεων που βασίζονται στην καινοτομία και την τεχνολογία. Στην ιστοσελίδα www.eits.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη θεματολογία και τους ομιλητές.