Ο Νίκος Κωστένογλου κάθισε το Σάββατο στον πάγκο της ΑΕΚ για τελευταία φορά. Η βραδιά είχε πολλές συγκινήσεις και εκτός γηπέδου, καθώς τα όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια μεταξύ του έλληνα προπονητή, των παικτών αλλά και του Ιλια Ιβιτς ήταν έντονα. Ο Κωστένογλου αποχαιρέτησε τους παίκτες δηλώνοντας περήφανος για τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ ζήτησε από όλους να συνεχίσουν ενωμένοι.

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στενοχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά. Δυο πράγματα: στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους» είπε ο Κωστένογλου.

Πέραν του προπονητή, τον λόγο πήρε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, με τον Ιβιτς να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για όσα έδωσες στην ΑΕΚ. Προσπάθησες σκληρά και έδωσες ό,τι μπορούσες, βοηθώντας την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Απέδειξες ότι πάνω από όλα βάζεις το καλό της ΑΕΚ. Σε ευχαριστώ προσωπικά».