Για ακόμα μια αγωνιστική ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων των ανθρώπων της ΑΕΚ που καταλογίζουν στον ρέφερι του συνδέσμου Μακεδονίας συγκεκριμένα λάθη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο. Οι φάσεις που στέκονται στην ΑΕΚ αρχίζουν με την έναρξη του ματς. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος ανατράπηκε από τον Δημόπουλο, αλλά ο Ζαχαριάδης δεν έδωσε κάτι. Στη συνέχεια, ο Σιμόες δέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χτύπημα εκτός φάσης στο στήθος, αλλά και πάλι ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο γκολ του Βόλου, ο Οικονόμου τη στιγμή που πάει να μαρκάρει τον αντίπαλο επιθετικό δέχθηκε χτύπημα φαίνεται να βγαίνει εκτός πορείας, δεν δόθηκε τίποτα και στην εξέλιξη της φάσης ο Βόλος βρίσκει τα δίχτυα.

Στο 39′ ακυρώθηκε γκολ του Λιβάγια, με τον Κροάτη να είναι στην ίδια ευθεία με τον αντίπαλο αμυντικό. Στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος δέχθηκε γερό χτύπημα για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος και ο Ζαχαριάδης δεν είχε άλλη επιλογή και απέβαλε σωστά τον Μουνίθ.

Να θυμίσουμε πως ο Ζαχαριάδης ήταν υπεύθυνος του VAR στο ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα και δεν είδε το ξεκάθαρο χτύπημα του Κάτσε πάνω στον Σιμόες που ήταν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την Ένωση, αποβολή.

Ολα τα παραπάνω έφεραν ξανά την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Ζαχαριάδη. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε εκφράσει ανησυχίες από τις παραμονές του ματς, όταν έγινε γνωστό πως ο συγκεκριμένος ρέφερι θα διευθύνει την αναμέτρηση με τον Βόλο.