Πλούσιο ήταν το μενού της συνέντευξης που παραχώρησε ο  Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν. Δεν ήταν μόνο το κλάμα του για τον πατέρα του το οποίο έγινε viral τις τελευταίες ημέρες. Μίλησε ακόμα για το πόσες Χρυσές Μπάλες θέλει να κατακτήσει, τις σχέσεις του με τον Μέσι, αποκάλυψε τι θέλει να γράφει ο τάφος του και σύγκρινε το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, αυτό με το ανάποδο ψαλίδι εναντίον της Γιουβέντους τον Μάιο του 2018, με το σεξ.

«Προσπαθούσα να πετύχω αυτό το γκολ για χρόνια. Εχω πετύχει περισσότερα από 700 γκολ αλλά ποτέ δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα «επιτέλους, πέτυχα ένα γκολ με ανάποδο ψαλίδι, το υπέροχο άλμα. Ο τρόπος που το έκανα εναντίον του Μπουφόν, εναντίον της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν ένα όμορφο γκολ»».

Οταν ο Μόργκαν τον ρώτησε αν σημειώνοντας αυτό το γκολ ένιωσε καλύτερα απ΄ ό,τι στο σεξ, ο 34χρονος άσος είπε:«Οχι, δεν συγκρίνεται με τη Χεορχίνα, όχι».

Για τις Χρυσές Μπάλες και τον Μέσι, ο CR7 ήταν κατηγορηματικός: θέλει να κατακτήσει έξι, επτά, οκτώ για να είναι ο αναμφισβήτητα κορυφαίος. Ο Ρονάλντο περιέγραψε τον Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του, αλλά παραδέχτηκε πως δεν είναι στενοί φίλοι εκτός γηπέδων. «Εχουμε όμως καλή σχέση και ξέρω πως με σπρώχνει να γίνω καλύτερος παίκτης και το ίδιο κάνω εγώ σ’ αυτόν».

Μιλώντας για τη θέση του στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο είπε αυτό που όλοι φαντάζονται πως θα έλεγε: «Εγώ πιστεύω πως είμαι ο κορυφαίος στην ιστορία. Ξέρω πως είμαι ένας από τους σπουδαιότερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου». Πρόσθεσε πως θα ήθελε να γραφτεί στην ταφόπλακά του νούμερο «1» και όχι το νούμερο «7».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΜΗΣ