Ο γνωστός δημοσιογράφος και φανατικός οπαδός της Αρσεναλ Πιρς Μόργκαν διεκδικεί βραβείο γιατί κατάφερε να συγκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε βαθμό ασυγκράτητων λυγμών. Κατά τη διάρκεια ωριαίας συνέντευξης που θα προβληθεί απόψε, ο Ρονάλντο έκλαψε όταν είδε το βίντεο στο οποίο ο εκλιπών πατέρας του εξέφραζε την περηφάνιά του για τα κατορθώματα του γιου του.

Ο Ζοζέ Ντίνις Αβέιρο πέθανε σε ηλικία 52 ετών λόγω αλκοολισμού κι ενώ ο CR7 ήταν ακόμα 20 ετών. Η βιντεοσκόπηση είχε γίνει ενόψει των αγώνων του 2004 που διεξήχθη στην Πορτογαλία και δεν την είχε δει ποτέ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Δεν γνώριζα 100 τοις εκατό τον πατέρα μου. Ηταν μέθυσος. Ποτέ δεν κάναμε μια κανονική συζήτηση, ήταν σκληρό», δήλωσε ο πορτογάλος σταρ.

Ηταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή του Σαββατοκύριακου στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βοήθησε την Κυριακή την ομάδα του Μπολόνια να ανατρέψει το σκορ με την Μπρέσια και να πάρει τη νίκη με 4-3 δίνοντας οδηγίες τηλεφωνικώς από το νοσοκομείο Sant’ Orsola όπου υποβάλλεται σε δεύτερο γύρο χημειοθεραπειών για τη λευχαιμία.

Το βράδυ οι παίκτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Sant’ Orsola και φώναξαν συνθήματα προς τον προπονητή τους ο οποίος τους παρακολουθούσε από το παράθυρο όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στα social media (https://twitter.com/FrSerieA/status/1173343836875177986).