«Συγχαρητήρια Λίβερπουλ. Είσαι πρωταθλήτρια». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε τον εκνευρισμό του για την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Νόριτς με 3-2 που άφησε τους Πολίτες 5 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ μέσω των συγχαρητηρίων στη μεγάλη του αντίπαλο που έσταζε ειρωνεία.

«Είναι Σεπτέμβριος. Και τι έγινε; Θα το ξεπεράσουμε, θα προπονηθούμε και θα επανέλθουμε στο γήπεδο».

Η Σίτι γνώρισε την ήττα από νεοφώτιστη ομάδα ύστερα από πέντε χρόνια και φυσικά για πρώτη φορά επί εποχής Γκουαρντιόλα.

«Ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια ή να φτάνουμε τους 100 πόντους σε κάθε σεζόν. Ξέρω καλά τι ομάδα έχω, το τι έχουμε πετύχει, το τι θα επαναλάβουμε και αγαπώ τους παίκτες μου. Είναι ευχαρίστηση και τιμή που είμαι μαζί τους», υπογράμμισε ο καταλανός προπονητής που βλέπει τη Λίβερπουλ να είναι ασταμάτητη και να ξεφεύγει νωρίς νωρίς με πέντε βαθμούς.

Μαγεία

Οι Κόκκινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη δική τους αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ αλλά η αποτελεσματικότητα του Μανέ (πέτυχε δύο γκολ) και η φαντασία του Φιρμίνο (δημιούργησε δύο γκολ) τους οδήγησε στη νίκη με 3-1. Το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Σαλάχ προήλθε από μία μαγική στιγμή του Φιρμίνο.

Το σημαντικότερο για τους Κόκκινους, η επιστροφή στην κανονικότητα στις σχέσεις του Μανέ με τον Σαλάχ που είχαν διαταραχθεί στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί ο Αιγύπτιος δεν έδινε πάσες στον συμπαίκτη του.

«Περασμένα ξεχασμένα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές χρειάζεται να λες κάποια πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο. Μερικές φορές συμβαίνει να μη δίνω εγώ την μπάλα. Ομως τα ξαναβρήκαμε και γίναμε οι καλοί φίλοι που ήμασταν πριν», δήλωσε ο Μανέ στο Canal+.