Ο Αρης ετοιμάζεται για την αυριανή μάχη με τη Μόλντε στο Κλεάνθης Βικελίδης (21.30, COSMOTE SPORT 1) για τον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πως οι παίκτες θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς πρέπει να ανατρέψουν το 3-0 με το οποίο η νορβηγική ομάδα επικράτησε στο πρώτο ματς. Ο τεχνικός του Αρη έχει να αποφασίσει για δύο θέσεις. Η πρώτη αφορά τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας και η δεύτερη τον παρτενέρ του Ματίγια στη μεσαία γραμμή. Σόουζα και Δεληζήσης είναι υποψήφιοι για τη θέση δίπλα στον Ροζ, με τον δεύτερο να είναι επικρατέστερος. Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Παντελίδης σκέφτεται να χρησιμοπoιήσει τον Βραζιλιάνο Σάσα αντί του Μπάσα, ενώ πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο ο Τόνσο και θα αγωνιστεί πίσω από τον Ιντέγε ο Ντιγκινί. Σημειώνουμε ότι στη διάθεση

του Παντελίδη είναι πλέον και ο Γιουνές, ο οποίος ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις.  

Παρά το αποτέλεσμα  του πρώτου αγώνα, στον Αρη επικρατεί αισιοδοξία και αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η ΠΑΕ μέσω των social media: «Εχουμε πίστη στην ομάδα μας. Και όταν πολεμάμε μαζί, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ας το κάνουμε…».

Το ενδιαφέρον μπορεί να είναι στραμμένο στο αυριανό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν και τα μεταγραφικά θεματα. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της απόκτησης του Βέλγου Λόρενς Ντε Μποκ. Ο 26χρονος μπακ-χαφ έχει συμφωνήσει με τον Αρη ενώ και η Λιντς, στην οποία ανήκει, έχει δώσει το ΟΚ για δανεισμό ενός έτους. Παράλληλα, ο Αρης θα έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει με μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Ολα τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα θα συζητηθούν μετά το ματς με τη Μόλντε.

Γιώργος Χούπης