ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Εξι μέρες, επτά νύχτες

ΟΡΕΝ, 22.00

Σκληροτράχηλος πιλότος που έχει παρατήσει τον πολιτισμό για να ζήσει στην Ταϊτή, όπου με το αεροπλανάκι του βγάζει τα προς το ζειν, ζει τη μεγάλη περιπέτεια με Νεοϋορκέζα που καταφθάνει στην Ταϊτή για διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της. Tίποτε παραπάνω από μια ζαχαρένια αλλά και ευχάριστη περιπέτεια, που φέρνει στον νου παλιό Χόλιγουντ. Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Αν Χεκ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1998, (93′)***

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Η κατάκτηση της Αμερικής

ΕΡΤ3 20.30

Ιούνιος 1503. Τέσσερα πλοία αποτελούν την τέταρτη και τελευταία αποστολή του ναύαρχου Κολόμβου, ο οποίος σε ηλικία 51 ετών είναι πρόωρα γερασμένος και δεν έχει τη δύναμη να κυριαρχήσει στους άντρες του. Φτάνοντας στις ακτές της Τζαμάικα, τα πλοία του βυθίζονται. 

ΣΕΙΡΕΣ

Λούφα και παραλλαγή

ΕΡΤ1 22.00

Ο Μαστρονίκος φέρνει τον γκουρού στην ΤΕΔ και του παίρνει συνέντευξη. Την εκπομπή συμπαρουσιάζει η Εμμανουέλα, που μεγαλοπιάνεται και σνομπάρει τον Λάμπρου. Διερμηνέας του γκουρού είναι η Μυρτώ, παλιά συμφοιτήτρια του Μαρλαφέκα που παραμένει ερωτευμένη μαζί του.   

Big little lies

ΕΡΤ2 22.30

Τα νέα που μαθαίνει η Μάντελιν για το θεατρικό της από τον σκηνοθέτη είναι ενθαρρυντικά αλλά μουδιάζει από την παγερή του στάση.