Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο ο τραγικός θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα του 23χρονου γιου του πασίγνωστου  ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας παιxνιδιών «Ζαχαριάς».

Eνα τραγικό παιxνίδι της μοίρας βύθισε στο πένθος την οικογένεια του επιχειρηματία, ο οποίος εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του παιχνιδιού, με τρία κομβικά καταστήματα σε Περιστέρι, Αμπελόκηπους και Μαρούσι και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κατέχοντας εξέχουσα θέση στον χώρο του παιχνιδιού, στον οποίο έπαιξε πρωτοποριακό ρόλο ιδρύοντας το πρώτο σούπερμαρκετ παιχνιδιών στο Περιστέρι έκτασης 4.000 τ.μ. και δημιουργώντας δικό της brand.

Η είδηση του θανάτου σε φρικτό τροχαίο του 23χρονου Αλέξανδρου χθες στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου έπεσε σαν  κεραυνός. Το δυστύχημα έγινε στην οδό Τραπεζούντος όταν το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε με κατεύθυνση από την περιοχή της Ανοιξης προς τις Αφίδνες ξέφυγε από την πορεία του προς τα δεξιά και καρφώθηκε πάνω σε ένα δένδρο.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση  της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια. Για τις συνθήκες του φρικτού τροχαίου διεξάγει έρευνες η Τροχαία προσπαθώντας να συλλέξει μαρτυρίες.

Και μια τραγική σύμπτωση: Πριν από πέντε περίπου χρόνια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλέξανδρος είχε πέσει θύμα τροχαίου και σώθηκε με ελαφρά τραύματα όταν η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του στην περιοχή της Εκάλης ξέφυγε από την πορεία της και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Η χθεσινή τραγωδία της οικογένειας Ζαχαριά, ξυπνά μνήμες από το εφιαλτικό τροχαίο με θύμα τον 24 χρονο γιο του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo Απόστολου Βακάκη. Το πολυσυζητημένο τροχαίο έγινε τον Φεβρουάριο του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν η Porche που οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα ο Γιώργος Βακάκης στην οποία επέβαινε και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, βγήκε από τον δρόμο και εισερχόμενη σε σημείο στάθμευσης κατέληξε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, παίρνοντας μαζί τους στον θάνατο μια 33χρονη γυναίκα και τον μόλις 3 ετών γιο της ξεκληρίζοντας την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου.