Ο Ντανιέλε Βέρντε ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι στον… δρόμο για Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να «προσγειωθεί» στην Αθήνα και πλέον στην ΑΕΚ κοιτάζουν με μεγαλύτερη άνεση τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις. Με ηρεμία και χωρίς βιασύνη, αφού ο Μιγκέλ Καρντόσο είδε να υλοποιούνται τα βασικά του «θέλω».

Η ΑΕΚ ίσως να κινηθεί για έναν παίκτη ακόμα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, χωρίς πάντως να έχει πάρει οριστική απόφαση ο προπονητής της. Σε αυτό το πλαίσιο… αυτοπροτάθηκε ένας φίλος που δεν έρχεται ακριβώς από τα παλιά. Ο λόγος για τον Λούκας Μπογέ. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει ακόμα πρόταση που να τον ικανοποιεί, τη στιγμή που η Τορίνο επί της ουσίας θέλει να τον… ξεφορτωθεί. Εχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, ωστόσο οι Ιταλοί δεν τον υπολογίζουν και το ιδανικό για εκείνους είναι να βρει ομάδα. Δίχως η Τορίνο να ζητήσει ανταλλάγματα.

Ο Μπογέ φέρεται να χτύπησε εκ νέου την πόρτα της ΑΕΚ για να τον πάρει πίσω, μόλις λίγο καιρό αφού αποχώρησε από τον σύλλογο. Ωστόσο οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι υπέρ του νέου «γάμου» των δύο πλευρών. Η απόκτηση του Βέρντε και η επένδυση που έγινε στον Ιταλό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ένα νέο μεγάλο συμβόλαιο, ειδικότερα με έναν ποδοσφαιριστή που δεν ενθουσίασε την περασμένη σεζόν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι καλυμμένος και αν θελήσει να κάνει κάποια κίνηση, μιας και ο Ντέλετιτς δεν δείχνει έως τώρα αυτά που περίμεναν, ίσως να πάει σε μια άλλη επιλογή που θα είναι και φθηνότερη. Εκτός αν ο Μπογέ ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, μιας και το συμβόλαιό του είναι κοντά στα 600.000 ευρώ. Ποσό που η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να του δώσει.

Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχουν Καρντόσο και Λυμπερόπουλος, οι οποίοι θα θέσουν τους επόμενους στόχους.