Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο αυριανός Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε ειδική εκδήλωση, στον Ελληνικό Κόσμο και με κεντρικό σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε». Ενα τεκμηριωμένο, ρεαλιστικό και δυναμικό πρόγραμμα για την αναγέννηση της παραγωγικής διαδικασίας στον ιδιωτικό τομέα με μείωση της φορολογίας και έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, αλλά και της αναδόμησης των κρατικών λειτουργιών με τη μείωση της γραφειοκρατίας και του περαιτέρω εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ενα πρόγραμμα λύσεων και προτάσεων για όλους τους Ελληνες και όχι ένα ψευτομανιφέστο των ολίγων, του απερχόμενου κυβερνητικού μορφώματος που προσπαθεί εκ νέου να κοροϊδέψει και να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων, μέσα από απειλές και ανυπόστατες προπαγανδιστικές κινδυνολογίες βγαλμένες από τα γνωστά σκοτεινά υπόγεια που επί τέσσερα έτη προσβάλουν τη Δημοκρατία και την αντίληψη των ψηφοφόρων. «Ηρθε η ώρα των πολλών» τάχα διατυμπανίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το άκρως διχαστικό και αντιδημοκρατικό των περασμένων εκλογών «εμείς ή αυτοί», αλλά δεν μας διευκρινίζουν το «των πολλών» τι ακριβώς σημαίνει και υπονοεί…

Των πολλών σκανδάλων, των πολλών «ντροπολογιών» της τελευταίας στιγμής να προσληφθούν οι συγγενείς στη Βουλή, των πολλών ανέργων, των πολλών λουκέτων στις ελληνικές επιχειρήσεις, των πολλών μετακλητών και «κολλητών» που καλοπέρασαν στις πλάτες της εξαθλιωμένης μεσαίας τάξης κατά της αξιοκρατίας και της αριστείας, των πολλών εγκλημάτων από την ανασφάλεια, των πολλών που ανεξέλεγκτα και δίχως κανένα πλαίσιο περνούν ανενόχλητοι τα σύνορα δημιουργώντας εικόνες ντροπής και ανθρώπινης εξαθλίωσης όπως στη Μόρια, των πολλών νεκρών στο Μάτι και στη Μάνδρα, των πολλών τραγικών λαθών στην εξωτερική μας πολιτική; Αλήθεια ποιων ακριβώς «πολλών» κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Ολοι οι Ελληνες ενωμένοι απαντούμε απλά και ξεκάθαρα ότι ήρθε η ώρα όλων! Ενωμένοι, όλοι μαζί στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με ήθος και ποιότητα συνεχίζει την άμεση προεκλογική του περιοδεία μέσα στην αγκαλιά της ελληνικής κοινωνίας λέγοντας αλήθειες με στόχο να ενώσει και δίχως να μοιράζει υποσχέσεις με σκοπό να διχάσει. Η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια, όπως στον νομό Πρέβεζας, στην Ηπειρο, όπου έχω την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είναι αποφασισμένη αλλά και συνάμα πλήρως συνειδητοποιημένη στο να αποχαιρετίσει μια και καλή τους λαϊκισμούς, τις δημαγωγίες, τις διχαστικές ιδεοληψίες του παρελθόντος και τις «ρασπούτιες» προπαγάνδες.

Εως εδώ φτάνει! Η ώρα της αναπτυξιακής αναδόμησης και της επιστροφής της κανονικότητας και της τάξης στην καθημερινότητα έφτασε! Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι στις κάλπες, για την ισχυρή ανάπτυξη στην αυτοδύναμη Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με όχημα το πρόγραμμα λύσεων και προοπτικής για όλους της Νέας Δημοκρατίας! Εφτασε η ώρα για όλους!

Η Δήμητρα Ιωάν. Ραβανού είναι δικηγόρος