Κόρνερ του Μπασινά, κεφαλιά του Χαριστέα και γκολ. Η σκέψη και μόνο αυτής της φάσης, του σημαντικότερου γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι λογικό να ξυπνάει μνήμες για το έπος της Πορτογαλίας, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την εθνική μας ομάδα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ

- Ν. Ανδρουλάκης: «Το μιντιακό παρακράτος της ΝΔ οργάνωσε με συκοφαντίες εκ νέου μία πολιτική δολοφονία, μία ηθική εξόντωση»
- Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων






