Οι επενδυτές συζητούν εδώ και καιρό εάν τα χαρτοφυλάκιά τους πρέπει να βρίσκονται υπό συνεχή ενεργή διαχείριση, ή απλά να ακολουθούν παθητικά έναν δείκτη αγοράς. Η συζήτηση αυτή γίνεται όλο και περισσότερο έντονη το τελευταίο διάστημα. Είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχει στροφή προς τους παράγοντες που έχουν μεγαλύτερη σημασία: τις ενεργές αποφάσεις σχετικά με τη στρατηγική κατανομή των επενδύσεων, που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις επακόλουθες αποδόσεις αυτών.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- «Η Γη της Ελιάς» – Spoiler alert: Κύμα αποκαλύψεων φέρνει νέες ρήξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega
- Στρατηγική επένδυση 25 εκατ. ευρώ για 41 σχολεία στην Αττική – Πρώτος σταθμός η Γκράβα
- Πατροκτονία στη Λέρο: Ο 18χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα του για κακοποίηση – Όλοι γνωρίζανε για «το ξύλο και τις βρισιές»






