Ενας παλιός εστιάτορας στο Ναύπλιο μου είχε πει κάποτε ότι ο καλός ο μάγειρας δεν πετάει τίποτα. Ξέρει την τέχνη να φτιάχνει καινούργιο φαγητό από τα χθεσινά χωρίς οι πελάτες, που ήταν οι περισσότεροι τακτικοί, να αναγνωρίζουν τη γεύση από το φαγητό που έφαγαν την προηγούμενη, και να νομίζουν ότι κάθε μέρα τρώνε ένα νέο πιάτο με ολόφρεσκα υλικά. Φυσικά το νέο πιάτο πρέπει να είναι γεμάτο μπαχάρια, κρεμμύδια, σκόρδα, σάλτσες και ό,τι άλλο, που θα πνίγουν και την παλιά γεύση και την αίσθηση της ξαναμαγειρεμένης τροφής.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ