Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε στη Μονακό στο τέλος του Ιανουαρίου και ήδη κατάφερε να τη βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μονακό επικράτησε 1-0 της Ναντ με το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς και συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Ετσι, ανέβηκε στη 16η θέση, δύο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

«Σε τρία παιχνίδια πήραμε επτά βαθμούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Διαπιστώνω μια βελτίωση στην ομάδα, πρέπει όμως να δείξουμε σταθερότητα, να διατηρήσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα και να μη σκεφτόμαστε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Ζαρντίμ.

Στο μεταξύ, η μάχη για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λιλ και Λυών συνεχίζεται. Η Λιλ παραμένει στη δεύτερη (προνομιούχο) θέση, παρά το 0-0 που έφερε στην έδρα της με τη Μονπελιέ. Εχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη Λυών, η οποία με τα γκολ των Τεριέ και Φεκίρ νίκησε εντός έδρας την ουραγό Γκινγκάμπ 2-1. Σημειώνουμε ότι η τρίτη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη και για τη Μαρσέιγ (2-0 την Αμιάν στο Βελοντρόμ), η οποία επίσης προσπαθεί να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.