Ο Δώνης για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Λαμία μίλησε δημόσια για κακή κατάσταση της ομάδας του. Για την ακρίβεια, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά από τη διακοπή και μετά, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Δύο ήττες απέναντι στη Λαμία, μία ισοπαλία με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Δώνης μίλησε στους παίκτες, τους έδειξε βίντεο από το ματς της Δευτέρας, τους ανέλυσε τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να αποφύγουν. Πολλά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές είχε και ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος απ’ όσα είδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά και από όσα έχει δει έως τώρα στα τρία πρώτα παιχνίδια του 2019.

Το σημερινό παιχνίδι και πάλι απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο είναι η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να αντιστρέψει το κλίμα. Να πάρει μια νίκη-πρόκριση, η οποία θα του αλλάξει την ψυχολογία, θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, θα φέρει και πάλι πίσω το… κέφι του κόσμου.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι τελικά παρών στο σημερινό παιχνίδι, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες και βρίσκεται στην αποστολή. Πιθανότατα θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα ο αρχηγός του Τριφυλλιού, που έλειψε πολύ από το ματς της Δευτέρας, στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος αγωνίστηκε δύο σερί ματς στην αρχική ενδεκάδα, όμως έδειξε πως ακόμα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν είχε καλή απόδοση, δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και ο Δώνης επιλέγει να τον αφήσει εκτός, όπως και τον Οικονόμου, αφού επιστρέφουν ο Ινσούα και ο Κουλιμπαλί και υπάρχουν επιλογές για τα άκρα. Εκτός έμειναν και οι Στάικος και Τζανδάρης για τακτικούς λόγους, όπως και ο Αλτμαν για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός του μετά την πολύμηνη απουσία του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Μακέντα.