Ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αρη με 2-1 και έτσι κάνει όνειρα Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά η ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι χαρακτηριστικό ότι οπαδοί του Αρη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μετά λοιπόν την ήττα και από τον Παναιτωλικό, πολλοί φίλαθλοι των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο Αρης έπαιξε από το 28′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουέστα. Αντίθετα ο Παναιτωλικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με τα γκολ των Μαλή (63′) και Λουσέρο (75′) κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη. Θυμίζουμε ότι ο Αρης είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ντιγκινί (71′), αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με ένα γκολ που θα μπορούσε να έχει αποφύγει ο Αρης, αν δεν έκανε κάκιστη επιλογή ο Σιώπης να αφήσει την μπάλα να περάσει ανάμεσα από τα πόδια του μετά το κόρνερ του Λουσέρο. Ο γκολκίπερ του Αρη αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του συμπαίκτη του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Κιτρίνων.

Συγγνώμη από Παντελίδη

Ο τεχνικός του Αρη, Σάββας Παντελίδης, είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας γιατί παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά. Εκτιμώ ότι καθοριστικό σημείο ήταν η αποβολή και το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν σωστό. Τότε χάλασε το παιχνίδι. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή. Είμαστε σε φάση που πληρώνουμε το οποιοδήποτε λάθος μας». Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο υπήρξε και μια δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Καμαρά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών ο 25χρονος στράικερ έχει βγάλει την επιγονατίδα του και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στον άτυχο επιθετικό της ομάδας του, αφιερώνοντάς του την κατάκτηση των τριών βαθμών. «Μετριάζει τη χαρά μας ο τραυματισμός του Καμαρά. Εχει έναν σοβαρό και πολύπλοκο τραυματισμό. Περαστικά και να του αφιερώσουμε τη νίκη».

Αρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55′ Μενέντεθ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (82′ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30′ Αναγνωστόπουλος).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Αργκους, Ντιας (88′ Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (13′ Μανά), Μάζουρεκ (83′ Τσιγγάρας), Μπαρμπόσα, Μοράρ.