Ο Λεβαδειακός κρατούσε μέχρι και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στα χέρια του μια τεράστιας σημασίας νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, όμως στην εκπνοή του ματς ο παίκτης που είχε περάσει ως αλλαγή ο Ακης Μάντζιος ισοφάρισε στο τελικό 1-1 και απέτρεψε την ήττα για τον έλληνα τεχνικό στο ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο. Απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ήταν συνολικά καλύτεροι, καθώς ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και γενικώς έδειξε μεγαλύτερη δίψα για τη νίκη. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός φάνηκε να έχει την τύχη με το μέρος του, καθώς κόντρα στη ροή του ματς βρήκε ένα γκολ με τον 18χρονο Φώτη Ιωαννίδη (το πρώτο του στη Σούπερ Λίγκα) και άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα υπέρ του. Μάλιστα, ο επιθετικός είναι ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ για τον Λεβαδειακό στο μεγάλο πρωτάθλημα, πίσω από τον Λουκά Γκαλαμέλο. Ο Πανιώνιος αντέδρασε σωστά και με ορθολογικό ποδόσφαιρο έκλεισε τον Λεβαδειακό στην περιοχή του. Είδε όμως σε δύο περιπτώσεις τις προσπάθειες του Μασούρα να σταματούν στο δοκάρι και σε τρεις εκείνες του Σπιριντόνοβιτς να μη βρίσκουν στόχο.

Ολα έδειχναν πως ο Λεβαδειακός θα έφτανε στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, όμως ο Αλμπεργκ που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή έκανε ό,τι δεν είχαν καταφέρει σε όλο το παιχνίδι οι συμπαίκτες του. Νίκησε με ωραία προσπάθεια στο 95′ τον Μπάγιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφήνοντας τον Λεβαδειακό χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του.

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς, Ντομίγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κόρμπος (75′ Αλμπεργκ), Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (46′ Σίντι Αλί), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (67′ Μαρκόβσκι), Καθάριος (78′ Μανγκά), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (85′ Βήχος), Στανόγεβιτς.