To ματς της αγωνιστικής, ίσως και του πρωταθλήματος, έγινε χθες στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και του Αρη με νικητές τους γηπεδούχους με το εντυπωσιακό 4-2. Η ομάδα του Κάναντι επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε σε τροχιά… Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα ματς που είχε γκολ, ευκαιρίες, χαμένα πέναλτι, αλλά και ένα τρελό φινάλε, με καταιγισμό τερμάτων στις καθυστερήσεις! Πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης που σκόραρε δις και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στη σεζόν. Μιας και είναι μέχρι στιγμής ο πρωταγωνιστής της εντυπωσιακής πορείας που πραγματοποιεί ο σύλλογος του Περιστερίου φέτος. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πάντως δίκαιο, μιας και ο Ατρόμητος ήταν συνολικά καλύτερος. Η ομάδα του Κάναντι είχε από την αρχή τον έλεγχο και στο 16′ κατάφερε να προηγηθεί με τον Σάκιτς να μετατρέπει σε γκολ την ωραία πάσα του Μπρούνο. Ο Αρης από την άλλη έδειχνε ένα μάλλον παθητικό πρόσωπο.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να περιόριζαν σε έναν βαθμό την επιθετική λειτουργία του Ατρομήτου, που δεν έφτανε εύκολα στην περιοχή τους, ωστόσο δημιουργικά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Με την πρώτη τους τελική στο παιχνίδι να έρχεται τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης όμως ήταν πολύ πιο συναρπαστικό με τα συναισθήματα και τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς. Στο 55′ ο Αρης είδε την τύχη να του χαμογελά και να αποκτά τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, κερδίζοντας πέναλτι. Ωστόσο, ο Μέγερι απέκρουσε την εκτέλεση του Γιουνές και διατήρησε το προβάδισμα για τον Ατρόμητο.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αρη, τέσσερα λεπτά μετά ο Κουλούρης θα σκοράρει και θα κάνει το 2-0, «τιμωρώντας» τους Θεσσαλονικείς για την ευκαιρία που σπατάλησαν. Ολο το… ζουμί του ματς όμως ήταν στα τελευταία λεπτά. Εκεί όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, σε διάστημα έξι λεπτών, με το παιχνίδι να θυμίζει ματς… Πρέμιερ Λιγκ!

«Ροντέο» στο φινάλε

Ο Αρης μείωσε σε 2-1 με τον Κωνσταντινίδη στο 89′ και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Ομως τρία λεπτά μετά και ενώ ο Αρης έπαιζε τα ρέστα του για την ισοφάριση, ο Κουλούρης ήταν ξανά ο άνθρωπος της στιγμής, σκοράροντας για δεύτερη φορά. Αυτό το γκολ φάνηκε πως τελειώνει το ματς, αλλά ο Αρης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Σχεδόν με τη σέντρα, ο Διαμαντόπουλος βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και έκανε στο 93′ το 3-2, με τον Αρη να μένει ζωντανός στον λίγο χρόνο ποδοσφαίρου που είχε απομείνει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρίσκαρε σε αυτό το περίπου ενάμισι λεπτό που είχε διαθέσιμο, βγήκε μαζικά στην επίθεση για να ισοφαρίσει, όμως το γκολ ήρθε τελικά για τον Ατρόμητο. Με τον Ενσικουλού να διαμορφώνει στο 94′ το τελικό 4-2 και να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του, στο πιο χορταστικό παιχνίδι της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον Ολυμπιακό και πλέον έχει μπροστά του μονάχα τον ΠΑΟΚ. Ενώ από την άλλη ο Αρης έμεινε στην έκτη θέση, συνεχίζοντας να προβληματίζει μακριά από την έδρα του, όπου και έχει γνωρίσει τις περισσότερες απώλειες βαθμών.

Γκρινιάζει ο Ατρόμητος

Εντονα παράπονα από τον διαιτητή Κουτσιαύτη είχε ο Ατρόμητος, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας του Περιστερίου, Χρήστο Γαλαριώτη, να χαρακτηρίζει «επικίνδυνες» τις αποφάσεις του ρέφερι σε δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ τόνισε ότι το όλο θέμα θα φτάσει από μεριάς Ατρομήτου και στα πειθαρχικά όργανα.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (83′ Καρασαλίδης), Νάτσος, Μαντσόν, Μπρούνο (86′ Ενσικουλού), Κουλούρης.

Αρης: Κουέστα, Τζανακάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Μάβραϊ, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα (76′ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές.