Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η αναζήτηση της χρυσής τομής που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, μετά την επεισοδιακή αναβολή του.

Ο επικεφαλής της Συνομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής (Conmebol) Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε την Τρίτη στους προέδρους των δύο συλλόγων πως ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί εκτός Αργεντινής, στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Μπόκα Ντάνιελ Αντζελίτσι έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην Conmebol ζητώντας να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας του και να αναδειχθεί νικήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Ρίβερ Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο επικαλείται «πηγές» του Μαουρίτσιο Μάκρι οι οποίες αναφέρουν ότι επιθυμία του προέδρου της Αργεντινής είναι να διεξαχθεί το ματς στο Μονουμεντάλ.  Ο Ντ’ Ονόφριο είπε επίσης πως η περίπτωση που η Ρίβερ πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Μπόκα για το Κόπα Λιμπερταδόρες πριν από τρία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή, γιατί τότε παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας του δέχθηκαν επίθεση με σπρέι πιπεριού, δεν ζήτησε την τιμωρία της αντιπάλου. «Την τιμωρία την επέβαλε η Conmebol», ανέφερε. Αναμένονται ακόμα πολλά επεισόδια της σαπουνόπερας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000