Xάρη στη νέα καμπάνια Deal Days, τα μοντέλα της Volkswagen γίνονται ακόμη πιο προσιτά. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία παρέχει όφελος έως 4.000 ευρώ σε μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων μοντέλων ή κατόπιν παραγγελίας, που ισχύει για όλο τον Νοέμβριο. Για παράδειγμα, στο νέο up! το όφελος φτάνει τα 450 ευρώ, στο Polo έως τα 800 ευρώ, ενώ για το Golf τα 3.600 ευρώ. Παράλληλα με τα Deal Days ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα Volkswagen 4All, που παρέχει επιτόκιο 3,9% και τέσσερα χρόνια στην εργοστασιακή εγγύηση, την ασφάλιση και το σέρβις.

Στην αγορά η Mercedes-AMG A 35 των 306 ίππων

Η Mercedes-AMG A 35, η κορυφαία έκδοση της A-Class, με όπλο τις αγωνιστικές επιδόσεις, προσφέρεται και στην ελληνική αγορά στην τιμή των 57.640 ευρώ. Οσοι επιλέξουν την ακόμη πιο πλούσια έκδοση Edition 1 θα πληρώσουν άλλα 8.574 ευρώ. Το νέο μοντέλο κινείται χάρη σε ένα δίλιτρο turbo μοτέρ ισχύος 306 ίππων στις 5.800 σ.α.λ., με ροπή 400 Nm μεταξύ 3.000-4.000 σ.α.λ. και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DCT 7G συν την τετρακίνηση 4MATIC. Σε επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ: Στο Top 20 της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης

Η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ κατάφερε να διακριθεί στη λίστα των καλύτερων εταιρειών και φέτος. Συγκεκριμένα, για τρίτη χρονιά, η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ συμπεριλαμβάνεται στις 20 καλύτερες του θεσμού Most Admired Companies, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στη λίστα της εταιρικής φήμης, δηλαδή των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών. Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο «Εμπόριο» και κατέλαβε την πρώτη θέση, γεγονός που την καθιστά ένα από τα «αστέρια της λίστας».

Πρώτη εμφάνιση του Skoda Kodiaq GT

Την πρώτη του εμφάνιση στη μακρινή Κίνα πραγματοποίησε το Skoda Kodiaq GT, που βασίζεται στο γνωστό Kodiaq. Το νέο μοντέλο διαφέρει από το απλό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Επίσης, το Kodiaq GT κινείται χάρη σε έναν 2.0 TSI κινητήρα 186 ίππων με κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση αποδίδει 220 ίππους, έχει στάνταρ τετρακίνηση και προσφέρεται με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων DSG.