Με τον Ευθύμη Κουλούρη να μπαίνει άρον άρον στο αεροπλάνο και να πετάει χθες το πρωί για την Αυστρία, η Εθνική Ελπίδων δίνει σήμερα τον επαναληπτικό αγώνα της με αντίπαλο τους Αυστριακούς. Και θέλει να κάνει την υπέρβαση, ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Ατρομήτου ήταν στα πλάνα του Αγγελου Αναστασιάδη ακόμα και για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Εσθονία το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, αλλά ο έλληνας προπονητής ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες της ΕΠΟ πως ο Κουλούρης θα πρέπει να αναχωρήσει για την Αυστρία, με αποτέλεσμα να μη χρησιμοποιηθεί.

Προκαλεί, πάντως, μεγάλες απορίες το γεγονός πως δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι των Ελπίδων, από τη στιγμή που η Ανδρών δεν είχε ιδιαίτερες ελπίδες πρόκρισης στο Nations League και τον στερήθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος θα τον χρησιμοποιούσε βασικό. Κάτι που αναμένεται να κάνει απόψε (το παιχνίδι ξεκινά στις 20.00) στη NV Arena του Πέλτεν, αφού η Ελλάδα χρειάζεται γκολ για να πάρει την πρόκριση και να αντιστρέψει την κατάσταση του πρώτου αγώνα.

 Η αποστολή βρίσκεται στην Αυστρία από το απόγευμα της Κυριακής και ο προβληματισμός του Νικοπολίδη έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστεροπόδαρος μπακ αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις που ίσως του στοιχίσουν τη συμμετοχή του στη ρεβάνς, αν και ο έλληνας τεχνικός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει.

Αν ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Κυριακόπουλος του Αστέρα.