Πλανώμεθα πλάνην οικτράν όσοι πιστεύουμε πως τα late night shows έχουν την τιμητική τους μονάχα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ενίοτε την έχουν και στα γυμναστήρια, όπου παίκτες βαράνε μεταμεσονύκτιες υπερωρίες…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήρτησε χθες στις ΙnstaStories του ένα βίντεο στο οποίο εικονίζεται να… λιώνει στην προπόνηση και να αποδεικνύει πως είναι κι ελόγου του αυτό που οι Αμερικανοί αποκαλούν «gym rat»!

Αρουραίος του γυμναστηρίου!

Στα δεκαπέντε δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο ο Γιάνης κάνει μονόζυγο: προφανώς δεν έμεινε εκεί μόνο δεκαπέντε δευτερόλεπτα, ούτε έκανε μόνο αυτό…

Τι άλλο συστατικό μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η νυχτερινή βιταμίνη (late night vitamin), όπως την αποκαλεί ο ίδιος; Βάζω στοίχημα ότι είτε εκεί, είτε αλλού θα ασκείται όπως οι φαντάροι στο πεδίο βολής και δη σε αυτό που ορίζεται από τη μεγάλη άρκτο.

Στα τρίποντα ντε!

Στους πρώτους δώδεκα αγώνες και σε 26 απόπειρες από τη γραμμή των 7μ.25 ο Αντετοκούνμπο έχει ευστοχήσει μονάχα στις δύο: τα σουτ τριών πόντων δεν ήταν ποτέ το φόρτε του, συχνά οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν με σύστημα under στην άμυνα και τον προβοκάρουν να εκτελέσει από μακριά, αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!

Τι εννοώ; Προτού καν αρχίσει η σεζόν, δίκην απωθημένου, ο ίδιος έλεγε ότι «ο στόχος μου είναι να βελτιώσω το περιφερειακό σουτ», αλλά προχθές θα ζήλεψε που ο ύψους 2μ.13 συμπαίκτης του Μπρουκ Λόπεζ έβαλε 8/13 στον αγώνα με τους Νάγκετς, ενώ ο ίδιος έμεινε αμέτοχος στο φεστιβάλ των Μπακς (17/34).

«Κάθε χρόνο ο Γιάννης γυρίζει με κάτι καινούργιο στο ρεπερτόριό του και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο από αυτά θα είναι το τρίποντο. Στο άμεσο μέλλον θα σουτάρει από τη γραμμή των 7μ.25 και θα τρέμει όλο το ΝΒΑ» σχολίασε τις προάλλες με… απειλητικό ύφος ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χορστ.

Οψόμεθα…